Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 40 ekranı yine göründü! Çerçevesiz gibi çek pampa

Bir süre önce ufak detaylarını paylaştığımız Huawei Mate 40 ekranı bugün bir kez daha karşımıza çıktı. Çerçeve kalınlıkları muhteşem…

Akıllı telefon pazarında Ağustos ayı ile birlikte büyük bir rekabet başlayacak. Her ne kadar tüketiciler son dönemde orta segment telefonlara daha fazla eğilim gösterse de üreticilerin amiral gemisi telefonlardan vazgeçmediklerini görüyoruz. Ağustos ayında Galaxy Note 20, Eylül ayında iPhone 12 Ekim ayında Huawei Mate 40 ve Google Pixel 5 aileleri ile tanışacağız. Bazı bilgiler Huawei‘nin tanıtımı Eylül ayına çekebileceğini de söylüyorlar. Peki yeni nesil Mate 40 nasıl olacak?

Bir süre önce bu konuda bilgileri sizlerle paylaşmıştık ve az önce de elimize bir görsel geldi biz de teknoburada.net olarak sizlerle bu görseli sıcağı sıcağına paylaşmak istedik. İşte karşınızda Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi Mate 40 ekran çerçevesi.

Görsele baktığımızda alttaki çerçevenin neredeyse yok olduğunu görüyoruz. Üstteki çerçeve ise alttaki çerçeveye göre kalın bir tasarıma sahip. Aslında baktığınızda alttaki çerçevelerin daha kalın olduğunu görürüz ama Huawei burada çok özel bir çalışma sergilediğini görüyoruz.

Telefonun önünde kamera ve çentik bulunmuyor. Bu da ekran altı kamera özelliğini çağrıştırsa da biz Huawei’nin yeni telefonda pop-up bir kamera kullanacağını düşünüyoruz. OPPO yeni nesil Find X2 Lamborghini Edition modelinde ekran altı kamera teknolojisini resmen kullandı ama Huawei bu teknolojiyi bizlere sunar mı? Tam bir soru işareti…

Yeni telefon ile ilgili birçok spekülasyon var ve kısa bir süre içinde tüm detayları

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu