Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

KoronaVirüs sal artık be!! GDC 2020 etkinliği iptal edildi

Mobil Dünya Kongresinin ardından, bu kez de Oyun Geliştiricleri Konferansı iptal edildi! Peki GDC 2020 neden iptal oldu? Ne zaman yapılacak? İşte cevabı..

Çin’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü, MWC 2020’nin ardından oyun severlerin merakla beklediği GDC 2020 etkinliğine de damga vurdu. Daha öncesinde virüs sebebi ile; MicrosoftPlayStation, Facebook, EA, Kojima Productions, Amazon, Blizzard, Epic Games, CD Projekt RED gibi birçok firmanın katılmayacağını açıkladığı Oyun Geliştiricileri Konferansı, 16-20 Mart tarihleri arasında SanFrancisco‘da yapılacaktı. Ancak etkinliğin web sitesinden yapılan açıklama ile birlikte, en azından yaz aylarına kadar bu etkinliğin gerçekleşmeyeceğini bizlere duyuruldu.

Yapılan açıklamada;

Oyun geliştirme endüstrisindeki ve dünyadaki ortaklarımızla yakın konsültasyondan sonra, bu Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Oyun Geliştiricileri Konferansı’nı erteleme konusunda zor kararlar aldık.

Geçtiğimiz yıl, danışma kurullarımız, konuşmacılar, katılımcılar ve etkinlik ortaklarımızla gösteriye hazırlanmak için zaman harcadıktan sonra, sizi şu anda ağırlayamayacağımız için gerçekten üzgünüz ve hayal kırıklığına uğramış durumdayız.

Tüm müşterilerimize ve ortaklarımıza destekleri, açık tartışmaları ve teşvikleri için teşekkür etmek istiyoruz. Herkes bize hatırlattığında, topluluk bir araya gelerek GDC’ye bağlandığında harika şeyler olur. Bu nedenle, yaz aylarından sonra bir GDC etkinliğine ev sahipliği yapmayı planlıyoruz. Ayrıntıları kesinleştirmek için ortaklarımızla birlikte çalışacağız ve önümüzdeki haftalarda planlarımız hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız.

İbareleri yer alırken, Koronavirüsün Mobil Dünya Kongresinin ardından, oyuncular için de bir kabus olduğunu söyleyebiliriz. GDC 2020’nin ne zaman yapılacağı hakkında net bir bilgi maalesef elimizde bulunmazken, sizleri bu konu hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu