Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme UI 2.0 Önce Bu Telefonlara Gelecek!

Her geçen gün Android dünyasında gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. realme UI 2.0 güncellemesinin önce hangi telefonlara geleceği belli oldu.

Bu sabah saatlerin de XT ve X7 5G telefon modelleri için Mart 2021 güvenlik yaması yayınlayan realme markası dur durak dinlemeden güncellemelerine kaldığı yerden devam ediyor. Milyonlarca kullanıcıyı elinde bulunduran şirket yepyeni güncellemeler ile kullanıcılarına yepyeni özelliklerin yanı sıra daha güvenli bir kullanım fırsatı veriyor. Daha önce yaptığımız haberlerde şirketin realme UI 2.0 güncellemesine dair pek çok ayrıntıyı paylaşmıştık. Bugün gelen yepyeni bilgiler ile belirttiğimiz güncellemenin önce hangi telefon modellerine geleceği belli oldu.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Android platformu için planlanan pek çok yeni güncellemeden söz etmiştik. Samsung, Xiaomi, OPPO gibi firmalar milyonlarca kullanıcısı için Android 11 tabanlı güncellemeler sunmaya devam ederken realme markası da rakiplerinden taviz vermiyor. Farklı telefon modelleri için güvenlik yamaları yayınlayan şirket başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şirket şimdi de Android 11 tabanlı UI 2.0 güncellemesini önce hangi cihazlara yayınlayacağını paylaştı.

realme UI 2.0
realme UI 2.0

Android 11 Tabanlı realme UI 2.0 Önce Bu Telefonlara Gelecek

Daha önce yaptığımız haberler de belirtilen güncellemenin çok sayıda telefonda boy göstereceğinden bahsetmiştik. Liste epey uzun olmasına ancak bugün gelen yeni bilgiler ile güncellemenin önce hangi telefon modellerinde lansmana çıkacağı belli oldu. Güncellemeyi önce alacak olan telefonlar da oldukça ünlü modeller. Daha doğrusu kısa sürede milyonlara ulaşan telefon modelleri desek daha doğru olur.

İşte o telefon modelleri;

Nisan 2021

  • realme X7 ro

Mayıs 2021

  • realme X7
  • realme C15 Qualcomm Sürüm

Haziran 2021

  • realme X
  • realme XT
  • realme 3 Pro
  • realme 5 Pro
  • realme Narzo 20A
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu