Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve Galaxy Watch 4 Cephesinde Sevindirici Gelişme

Samsung’un merakla beklenen Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 tanıtım etkinliği için tarihin belli olduğu bilgisi geldi. Detaylara göz atıyoruz.

Samsung’un dev etkinliği hakkında ilk kez bir tarih ortaya atıldı. Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre teknoloji devi Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Galaxy Watch 4 serisi ve Galaxy Buds 2 için 3 Ağustos tarihinde bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlikte esnasında Galaxy S21 FE’nin tanıtılacağı iddiaları gündemde olsa da, son dönemde yaşanan pek çok sızıntı bu telefonun daha erken bir tarihte tanıtılacağı ihtimalini güçlendirdi.

Galaxy Z Flip 3 ve  Galaxy Z Fold 3 ve Watch 4 Özellikleri

Galaxy Z Flip 3‘te 6.7 inç büyüklüğünde katlanabilir Super AMOLED Infinity-O ekran yer alacak. Dışta ise 1.83 inç büyüklüğünde ve yine Super AMOLED tabanlı bir kapak ekran kullanılacak. Snapragon 888 yonga setinden güç alacak telefonda 12MP+12MP çift arka kamera ve 10MP selfie kamera göreceğiz. IP68 sertifikasına sahip olacak katlanabilir telefonda 8GB RAM, 256GB dahili depolama, 3.300 mAh büyüklüğünde pil ve 5G desteği öne çıkan diğer gelişmeler olacak.

Galaxy Z Fold3 modelinde 6.2 inç Super AMOLED Infinity-O kapak ekran ve 7.5 inç Super AMOLED açılır ekran kullanılacak. Snapdragon 888 işlemci, 12GB/16GB RAM ve 256GB dahili depolama ile gelecek telefonda stereo hoparlörler, IP68 sertifikası, yana monte parmak izi tarayıcısı ve 4.500 mAh büyüklüğünde pil öne çıkan özellikler olacak.

Etkinlikte tanıtılacak Galaxy Watch 4 serisi modellerde sürpriz bir gelişme yaşanacak. Samsung yeni saat çözümlerinde Wear OS işletim sistemine geçiş yapacağını onayladı. Merak edilen One UI arayüzünün yeni işletim sistemine nasıl uyarlanacağı. 5nm Exynos işlemciden güç alacak Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4’te ivmeölçer, barometre, jiroskop, kalp atış hızı monitörü, EKG, toz ve suya dayanıklılık için IP68 derecesi, NFC ve kablosuz şarj dahil olmak üzere önemli gelişmeler göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu