Akıllı TelefonAndroidXiaomi

Xiaomi 14 Ultra Sızdırıldı, İşte Yılın Telefonu

Şimdiden heyecan Xiaomi 14 Ultra ilk kez kameralara yansıdı. Xiaomi'nin tepe modeli kamera özellikleriyle yine fark yaratacak.

Xiaomi 14 Ultra cephesinde meraklıları fazlasıyla heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre Xiaomi’yi 2024 yılında en tepede temsil edecek olan Ultra amiral gemisi telefonun gerçek hayat görüntüleri sızdırıldı. Xiaomi 14 Pro’yla da yan yana görüntülenen telefon bir kılıf içerisinde gizlense de, sızdırılan görseller hem tasarım hem de teknik detaylar noktasında önemli bilgiler aktarıyor.

Arka kısımdaki N1 kod adı, cihazın Xiaomi14 Ultra olduğunu, “P2” cihazın bir prototoip olduğunu ve “AB” ibaresi küresel model olduğu anlamına geliyor. Bu gelişme Xiaomi 14 Ultra’nın şu anda Avrupa sürümü için testlerden geçtiği anlamına geliyor.

Kaynağın telefon hakkında aktardıklarına değinmek gerekirse 14 Ultra’da 90 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 5.180 mAh büyüklüğünde bir pile yer verilecek.

Xiaomi 14 Ultra İçin Etkileyici Kamera Kurulumu

Fotoğraf meraklıları Xiaomi 14 Ultra’daki muhteşem kamera kurulumunu sabırsızlıkla bekleyebilirler. Cihaz, bir inç sensör boyutuna ve 1,6μ piksel boyutuna sahip 50 MP ana sensöre sahip olacak. Kamera yapılandırması, 3,2X, 5X ve makro özellikleriyle çok yönlülük sunan üç adet 50 MP lensten oluşur. 75 mm odak uzaklığına sahip 3,2X periskop lens, hem telefoto hem de makro fotoğrafçılığı destekleyerek kullanıcılara dinamik ve kaliteli bir görüntüleme deneyimi vaat ediyor.

Sızan bilgiler, Xiaomi 14 Ultra’nın ekran parlaklığı üzerindeki manuel kontrolü geliştirilmiş bir ‘Tam Ekran Parlaklığı’ ayarına sahip olacağını öne sürüyor. Bu iyileştirmenin kullanıcılar için daha da sürükleyici bir görsel deneyime katkıda bulunması muhtemel.

Sızdırılan fotoğraflardan yapılan gözlemler, Xiaomi’nin, telefonun kamera modülünde tasarım iyileştirmeleri yaptığını ortaya koyuyor. Modülün eğimi azaltılarak daha akıcı ve estetik açıdan hoş bir görünüm sağlanıyor. Kamera modülü dairesel şeklini korurken önceki modele göre daha büyük ve kalın görünüyor. Kameraların genel düzeni önceki modelle aynı kalıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu