Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix Fold Sıvı Lens İle Geliyor!

Resmi Weibo sayfalarından yapılan açıklamaya göre Xiaomi Mi Mix Fold devrim yaratacak bir teknoloji müjdesiyle geri geliyor!

Weibo sayfasından yapılan açıklamaya göre Xiaomi Mi Mix serisi piyasaya geri dönüyor. Şirket 2 yıllık aradan sonra sonsuz teknik gücüyle birlikte Mix serisinin milyonlarca insanın beklentilerini karşılayacaklarını duyurdu. 29 Mart’ta yapılacak olan büyük lansmanda Mi 11 Pro ve Ultra modellerinin yanı sıra, Xiaomi Mi Mix Fold da Sıvı Lens özelliği ile birlikte tanıtılacak olan cihazlardan bir diğeri olacak.

Xiomi Mi Mix Fold Tasarım

Xiaomi Mi Mix Fold Kamerasında Sıvı Lens Kullanacak

Şirket aynı zamanda cihazın ilk defa sıvı bir lens kullanan cihaz olacağını da duyurdu. Sıvı lens, şu anki teknoloji ile insan gözüne en benzer olan lens türü. Xiaomi’nin açıklamasına göre bu lens normalden farklı olarak bir film ile sarılıyor ve bu sayede odak değişimini daha hızlı gerçekleştirebiliyor. Üstelik sıvı lensin kullanımı, lensin boyutunu normale göre daha küçük kılıyor ve bu da sıvı lensin ilerleyen zamanlarda da tercih edilmesini muhtemel kılıyor.

Xiomi Mi Mix Fold Sıvı Lens

Sıvı lens teknolojisi sayesinde artık makro ve telefoto kameralar bir arada görülebilecek. Bu yeni teknoloji, yardımcı bir motor aracılığı ile cihaz tarafından kontrol edilecek ve böylece kusursuz bir odaklamayı maksimum hızda bizlere sunabilecek. Sıvı lens aynı zamanda yüksek ışık geçirgenliğine, zorlu ortamlara karşı dayanıklılığa ve ultra düşük ışık bükülmesine sahip olacak.

Biz de sizler gibi bu teknolojiyi merakla beklemekteyiz. Umuyoruz ki bir sorun çıkmaz ve ilerleyen zamanlarda yeni cihazlarda da bu teknolojiyi görebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu