Akıllı TelefonGenelOnePlus

OnePlus 6T kamerasıyla Mate 20 serisine rakip olacak

30 Ekim tarihinde tanıtılacak OnePlus 6T pek çok açıdan rakiplerinin korkulu rüyası olacak. OnePlus’ın uygun fiyatlı amiral gemi politikasını sürdürecek telefon hakkında yeni bir rapor yayınlandı. Buna göre OnePlus6T’nin kamerasında özel bir gece modu özelliği olacak.

OnePlus 6T kamerası çok iddialı olacak

Huawei P20 Pro başta olmak üzere son dönem birçok Huawei ve Honor telefonda yer alan, son olarak ise daha gelişmiş bir yapıda Mate 20 serisi modellerde kullanılan gece modu özelliğiyle, düşük ışık ve karanlık ortamlarda uzun pozlama sayesinde daha net görüntülerin elde edilmesi sağlıyor.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

OnePlus6T’nin gece modu özelliğine sahip olacağı bizzat bir şirket yetkilisi tarafından açıklandı. Telefondaki gece modu özelliğinde geniş açı, netlik, iyi kontrast ve düşük gürültü ile en iyi çekimin ortaya çıkarılması hedefleniyor.

Bu ayın sonunda tanıtılacak telefonda 3.5 mm kulaklık girişi olmayacak. Bunun yanında yeni bir arayüz deneyimi sunacak telefonda parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü olacak. 16 megapiksel + 20 megapiksel, 16 megapiksel ön kamera, Snapdragon 845 işlemci, Android 9 Pie ve 3.700 mAh büyüklüğünde pil merakla beklediğimiz telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu