Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Buds FE Hakkında Her Şey Sızdırıldı

Samsung'un bütçe dostu bir sonraki kulaklığı Galaxy Buds FE resmi görüntüler, teknik detayları ve fiyatıyla karşınızda.

Birkaç gün önce Samsung’un yeni bir kablosuz kulaklık çifti üzerinde çalıştığını ve bunların Galaxy Buds FE olarak adlandırılacağını zaten bildirdik. Geçen bu kısa süre içerisinde kablosuz kulaklık hakkında birçok detay ortaya çıktı. Şimdi bu detaylara göz atalım.

Galaxy Buds FE hakkında görmeniz ve okumanız gereken her şey internete sızdırıldı. Buna tüm resmi basın görselleri de dahil.  “Fan Edition” adından da anlaşılacağı gibi mevcut kablosuz kulaklık serisinin basitleştirilmiş bir versiyonu olacak. Bu durum, siyah ve beyaz renklerde çıkış yapacak olan kulaklığın fiyatına yansıyacak.

Öte yandan Buds FE’nin kulak içi tasarımı Samsung‘un diğer kablosuz kulaklıklarına benziyor ve kulaklık  sesi kontrol edebilmeniz için dokunmatik bir yüzeye sahip olacak.

Sızıntıda Galaxy Buds FE’nin Samsung’a göre “gelişmiş bas üretimi” sunacak tek bir 12 mm sürücüye sahip olacağı belirtiliyor. Beklenildiği gibi USB-C bağlantı noktası şarj kutusunda görülebiliyor. Ayrıca aşınma tespit sensörleri, iki adet mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Bluetooth 5.3 kablosuz kulaklığın öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Galaxy Buds FE’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde 99,99 $ fiyatla satışa sunulacağı bildiriliyor. Samsung’un Galaxy Buds 2 Pro gibi daha pahalı modellerinin 200 dolardan fazlaya mal olduğu göz önüne alındığında, Buds FE bir kulaklık için çok fazla para harcamak istemeyen kullanıcılar için iyi bir seçenek olacaktır.

Kablosuz kulaklığın çok yakında Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu