Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 11S ve Redmi Note 11T Pro İçin Hazır mısınız?

Redmi cephesinden iki yeni telefon daha geliyor. Redmi Note 11S ve Note 11T Pro ismini alacak telefonlar bakalım neler sunuyorlar.

Xiaomi, Redmi Note 11S ve Redmi Note 11T Pro dahil olmak üzere uluslararası pazarda yeni Redmi Note 11 serisi telefonlar piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bilgiler tematik resmi olmayan kanal Xiaomiui tarafından paylaşıldı. Site düzenli olarak hem yazılım hem de yaklaşmakta olan akıllı telefonlar hakkında düzenli olarak bilgiler aktarmakta.

Sitenin yayınladığı belgelere bakılırsa altı yeni telefon yolda görünüyor. Bunlardan ikisi POCO markası altında pazarlanacak. Diğer dört cihaz ise Redmi markası altında satışa sunulacak. Öte yandan bu dört telefonun ikisinde Snapdragon, diğer ikisinde MediaTek işlemciler kullanılacak. Küresel çapta satışa sunulacak telefonlardan ikisinin Note 11s ve Note 11T Pro olmaları bekleniyor.  Note 11s yeni bir model olabilir. Redmi Note 11T Pro ise Çin’de tanıtılan Redmi Note 11 Pro ya da Pro Plus modellerinden biri olacak.

Note 11s modeline baktığımızda telefonda 90Hz tarama hızına sahip Full HD+ çözünürlüğünde LCD ekranın kullanılacağı bildiriliyor. MediaTek tarafından geliştirilen bir işlemciden güç alacak telefonda 64 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel şeklinde üçlü kamera olacak. Telefonun ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Öte yandan POCO markası altında çıkış yapacak telefonlardan birinin POCO M4 olması bekleniyor. Telefonlar hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu