Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix HOT 10T Şövalye Gibi Önüne Geleni Devirecek!

Infinix kendini aştıkça aşıyor. Infinix HOT 10T çok uygun fiyatla geliyor. Ülkemizde de satışa sunulursa harika olacak. İşte özellikleri…

Infinix, geçtiğimiz ay Endonezya’da Infinix HOT 10S ve Infinix HOT 10S NFC adlı iki akıllı telefonu piyasaya sürdü. Bu telefonlar, ikinci cihazın NFC’ye ve daha küçük bir bataryaya sahip olması dışında aynıdır. Şimdi, haftalar sonra, şirket Kenya’da Infinix HOT 10T adlı benzer bir telefon daha piyasaya sürdü. Telefon Kenya’dan sonra pek çok ülkede satışa sürülecek.

HOT 10T, HOT 10S NFC ile tamamen çok benzer özelliklere sahiptir, ancak NFC olmadan Helio G85 yonga seti yerine bir MediaTek Helio G70 SoC ve yalnızca 4 GB RAM içeriyor. Tüm bunlara ek olarak 720 x 1640 piksel (HD +) çözünürlüğe, 90 Hz yenileme hızına, 180 Hz dokunmatik örnekleme hızına, 20:5:9 en boy oranına ve bir damla çentiğine sahip 6.82 inç IPS LCD panel ile geliyor.

Ayrıca, telefonun arkasında 48 MP ana kamera, 2 MP derinlik sensörü ve yapay zeka için ayrı bir lensten oluşan üçlü bir kamera kurulumu bulunuyor. Oysa ön tarafta çentikte 8 MP özçekim kamerası bulunuyor. Bağlantı tarafında ahize çift SIM, 4G, çift bantlı WiFi, Bluetooth 5.0 ve GPS’yi destekler. Arkaya monte edilmiş parmak izi sensörü, ivmeölçer, yakınlık sensörü, pusula, ortam ışığı sensörü, 3,5 mm kulaklık girişi, MicroUSB bağlantı noktası ve özel bir MicroSD kart yuvası gibi tüm temel sensörlere, bağlantı noktalarına ve yuvalara sahiptir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu