Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 20 Serisi Kullanıcıları Hemen İndirin!

Fiyatı ile cepleri yakan Huawei Mate 20 serisi en yeni işletim sistemi olan EMUI 11’e nihayet kavuştu. Hemen indirin ve kullanmaya başlayın.

Haberlerimizden eksik olmayan Huawei dur durak bilmeden yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Katlanabilir telefonlara yönelmeye başlayan şirket geçtiğimiz haftalarda Samsung ile el sıkışmış ve kısa süre sonra tekrar değerlendirme yaparak yeni ekranlar için Çinli tedarikçi BOE ile el sıkışmıştı. Apple cephesinin de tercihi BOE’den yana olurken, önümüzdeki süreç içerisinde pek çok katlanabilir telefonun da karşımıza çıkacağı netleşmiş oldu. Çinli devlerde dahil olmak üzere pek çok şirket katlanabilir telefonlara yönelmeye başladı. Huawei Mate 20 serisi için bugün EMUI 11 güncellemesi yayınlandı.

Akıllı telefon pazarında attığı adımlar ile sık sık haberlerimize konu olan ve olmaya devam eden Huawei, EMUI 11’i duyurduğundan bu yana ilgi odağı haline gelmişti. Şirket son günlerde güncellemeyi alacak olan telefon modellerini duyurmuş bizde haberlerimizde bu gelişmelere yer vermiş ve sizleri gelişmelerden haberdar etmiştik. Android 10 tabanlı EMUI 11 güncellemesi hızla yayılmaya devam ederken şirket telefon serisi sahiplerinin de güncellemeyi indirmeye başlayabileceklerini belirtti.

"<yoastmark

Huawei Mate 20 Serisi EMUI 11 Güncellemesine Kavuştu

Devasa güncellemeler yayınlamaya devam eden şirket akıllı telefon pazarında üretimini yarı yarıya düşüreceğini duyurduğu günden bu yana haberlerimizden eksik olmuyor. Son olara Mate 20 serisi için EMUI 11 güncellemesini duyuran şirket, güncellemenin 1.8GB dosya boyutuna sahip olacağını belirtti.Güncelleme ile kullanıcılara canlı renklere sahip Yıldızlı Gece teması sunulurken ayrıca çoklu pencere modu ile de birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmamıza olanak tanıyor. Daha akıcı animasyonları da karşımıza çıkaran güncelleme kullanıcılara adeta görsel şölen tadında bir deneyim sunacak. İnce efektler, süper yeni bir not defteri, ritmik zil sesleri ve daha fazlası gelen güncelleme içerisinde yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu