Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Tab S7 / Tab S7 Plus tüm özellikleri ve görüntüleri ile karşımızda!!!

Samsung’un  5 Ağustos’ta piyasaya süreceği Galaxy Tab S7 ve Tab S7 Plus tabletleri, lansmandan önce tüm özellikleri ve render görüntüleri ile sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos’ta gerçekleştireceği ”UNPACKED” etkinliği için artık gün saymaya başladı. Bildiğiniz üzere bu etkinlikle beraber yeni Galaxy Note 20 ve Galaxy Z Fold 2 akıllı telefonlar tanıtılacak. Buna ek olarak Koreli şirket bir de, yeni Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus tabletlerini duyuracak.,

Lansman tarihinin yaklaşması ile beraber, haliyle sızıntılarda bir o kadar artıyor. WinFuture adındaki bir kaynak bugün,  Tab S7 ve Tab S7 Plus modellerinin, tüm özelliklerini ve render görüntülerini ortaya çıkardı.

WinFuture‘nin raporlarına göre Tab S7, 11 inçlik bir ekran ile gelirken Tab S7 Plus ise, daha büyük bir boyuta sahip 12.4 inç ekran ile karşımıza çıkacak.

Başka detaylardan bahsedecek olursak Tab S7 ,  120 Hz TFT ekran ve yana monte edilmiş bir parmak izi ile karşımıza çıkacak. Serinin bir üst modeli olan Tab S7 Plus ise, 120 Hz yenileme hızın sahip Super AMOLED ekran ile gelecek. Ayrıca bu tabletin parmak izi de ekranın içine gömülü olarak gelecek.

İşlemci özelliklerine değinecek olursak her iki cihazda, gücünü  Snapdragon 865 Plus yonga setinden alacak. Bunun yanı sıra Koreli şirket bu tabletlerde yüksek bir kamera ve Dolby Atmos‘yu destekleyen dört AKG‘li ses sistemine de yer verecek.

Son olarak diğer özelliklere de aşağıdan göz atabilirsiniz:

Galaxy-Tab-S7

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu