Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra’nın Ekranı Sirius Yıldızı Gibi Parlayacak

Galaxy S22 Ultra güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre ekran parlaklık rekoru kıracak. İşte telefon hakkında son gelişmeler…

Geçtiğimiz gün Galaxy S22 Ultra cephesinde tüm kamera özelliklerini sensör yapılarına kadar sızdıran kaynaktan bu defa ekrana dair önemli bir paylaşım geldi. Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kaynağa göre Galaxy S22 Ultra’nın ekranı parlaklık rekoru kıracak. Kaynağa göre Samsung hala en iyi ekranı kendisi için tutuyor.

Galaxy S21 Ultra 5G maksimum 1500 nit parlaklığa erişebilen 2K çözünürlüğünde ikinci nesil Dinamik AMOLED ekrana sahipti. S22 Ultra söz konusu olduğunda parlaklık seviyesi daha yükseklere çıkacak, fakat üst sınırın ne kadar olduğu henüz bilinmiyor. Bazı yorumlar bunun 1800 nit seviyesine çıkacağını bildiriyor.

Bir kez daha 6.8 inç büyüklüğünde uyarlanabilir 120Hz ekrana sahip olacak S22 Ultra’da bu defaki en önemli gelişme tasarım tarafında olacak. Telefon, S-Pen yuvası ve köşeli yapısı nedeniyle önceki nesil Galaxy Note serisi telefonlara bir hayli benziyor.

Hızlı şarj tarafında da önemli bir gelişmeden söz ediliyor. İddiaya göre telefonda 45 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde pil yer alacak. Galaxy S22 serisinin ocak ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu