Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 ve S24 Plus, iPhone 14 Serisine Benzeyecek

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Galaxy S24 ve S24 Plus modellerinde yan kısımlar iPhone 14’teki gibi düz bir yapıda olacak.

Samsung haberlerinde en güvenilir kaynaklardan biri olan Ice Universe, Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus akıllı telefonların yan kenarları, Galaxy S23 serisine göre daha düz olacak. 

“S24 ve S24 + çerçevesinin tasarımı değişti – iPhone gibi dikey hale geldi. Resim Meizu 20’yi gösteriyor. Muhtemelen aşağı yukarı aynı olacak.”

Kaynağın alıntı yaptığı fotoğraf, kendisinin de belirttiği gibi, Meizu 20’yi gösteriyor. Kameranın tasarımı mevcut Galaxy modellerine çok benzediği için, Galaxy S24 / S24 Plus’ın mevcut Meizu 20 serisine fazlasıyla benzeyeceğini söyleyebiliriz.

iPhone 15 modellerinin de düz bir çerçeveye sahip olacağı, ancak daha rahat bir tutuş için biraz yuvarlatılacağı bildiriliyor. Samsung‘un tutuş hissiyatını rahat hale getirmek için nasıl bir yol izleyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Galaxy S24 Ultra modelinde ise kavisli ekran nedeniyle mevcut tasarım anlayışı sürecektir. Ancak Samsung’un bu modelde alüminyum yerine titanyum çerçeveler kullanacağı aktarılıyor. Bu sayede telefon daha dayanıklı hale getirilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu