Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei yeni aldığı patent ile arka kamara tasarımını tamamen değiştiriyor!

Huawei’nin bu yıl başlarında Çin’de başvuruda bulunduğu patent onaylandı. Huawei benzersiz bir tasarıma sahip akıllı telefon ile geliyor.

Uzun zamandır ABD tarafından uygulanan yaptırımlar ile mücadele eden Huawei buna rağmen satış rakamlarında oldukça başarılı bir grafik yakalamış durumda. Araştırma ve geliştirme yatırımlarına devam eden şirket; resmi olarak yayınlanan patent ile arka dörtlü kameraların ortasına monte edilmiş ekstra mini bir ekran bulunuyor. Patent üç farklı tasarım olarak görünüyor. İlk tasarımda ekran kameraların arasına gelecek şekilde ortaya yerleştirilmiş durumda ve simetri olarak oldukça güzel duruyor. Diğer tasarımdan farklı olarak ekran büyük ve daha kullanışlı. İkinci tasarımda sol tarafa yerleştirilmiş kameraların altında küçük bir ekran bulunuyor. Üçüncü tasarımda ise küçük ekran kameraların üstünde yer alıyor.

Huawei

P50 Serisi bu tasarım ile mi geliyor!

Patenti alınan telefonun üst kısmında her hangi bir düğme ve bağlantı bulunmuyor. Alt kısımda ise USB-C bağlantısı ve çift hoparlör mevcut. Sağ tarafta ses seviyesini ayarlama ve güç düğmesi yer alıyor. Telefonda çerçevesi neredeyse hiç gözükmeyen bir ekran bulunuyor. Yeni tasarımda yer alan ekran ile bildirimleri ve saati telefonun arkasında görebileceğiz. Tasarımı ile akıllara P50 serisi telefonlar bu şekilde mi olacak sorusu geliyor.

Arkaya ekstra bir ekran koymanın maliyetleri arttıracağı düşünülürse Huawei‘nin bu tasarımı amiral gemisi  telefonlarında mı yoksa orta seviye telefonlarda mı kullanacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu