Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 13 Pro ile Çekilen Fotoğraflar Yok Artık Dedirtiyor!

Xiaomi’nin önümüzdeki hafta tanıtacağı Xiaomi 13 Pro canavarı resmen bir fotoğraf makinesi olacak. Bu telefon şahane fotoğraflar çekecek.

Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su Lei Jun, Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’daki sayfasında amiral gemisi telefon Xiaomi 13 Pro’nun yanı sıra Xiaomi 13’ün kamerası hakkında yeni ayrıntılar yayınladı. CEO; Xiaomi 13 serisinin F/2.0 diyafram açıklığına sahip 75 mm Leica telefoto lens ile donatıldığını doğruladı. Lei; ayrıca “Xiaomi tarihindeki en iyi yardımcı kamera” olacağını da sözlerine ekledi.

Ayrıca Xiaomi 13 Pro ve Xaomi 13’te bu modülde çekilen fotoğraf örneklerini yayınladı. 1 Aralık’ta tanıtılacak olan bu modeller dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonları olabilir.

Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlar 75 mm Leica telefoto lenslerle donatılacak. Bu lensler klasik Leica odak uzaklığı olacak. Konu utanmayacak ve yüzü bozulmayacaktır. Özellikle çocuk, evcil hayvan ve sokak fotoğrafçılığını fotoğraflamak için uygundur. Telefon ayrıca 3.2x optik zoom ve 70x hibrit zoomu da destekleyecek.

Aşağıdan yok artık dedirten fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden beslenecek olan bu telefonlar, fotoğraf işleme konusunda da çok başarılı işlere imza atacak. Xiaomi tarihinin en iyi fotoğraf çeken telefonlarını görmek için 1 gün daha beklememiz gerecek. Bakalım tasarımsal açıdan Xiaomi bizleri şaşırtacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu