Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Watch 2 Sızdırıldı! Özellikleri Fena…


Realme Watch 2 akıllı saatin tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı. Yeni saat ile birlikte Realme giyilebilir kategorisinde daha iddialı.

Akıllı saat ve bileklik kategorisi her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Uygun fiyatlı ürünleriyle adından söz ettiren Realme bu kategori için yeni bir saat hazırlıyor. Şu ana kadar ülkemizde Realme Watch ve Realme Watch S modellerini getiren şirketin hedefinde bu defa çok daha iddialı bir saat bulunuyor. Realme Watch 2 akıllı saatin görüntüsü ve teknik özellikleri şimdiden belli. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak akıllı saatin tüm detaylarına göz atalım.

Realme Watch 2 Başlıca Özellikleri

30 Nisan’da resmiyet kazanacak akıllı saat 1.4 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Plastik kasaya sahip olduğu belirtilen saatin içerisinde 305 mAh büyüklüğünde bir pi yer alıyor; ki Realme’nin iddiasına göre bu pil 12 güne kadar kullanım sağlayabiliyor.

Realme Watch2’nin öne çıkan özelliklerinden biri de IP68 sertifikası. Saat bu sayede 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca su sızıntılarına karşı direnç gösterebiliyor.

Realme Watch2, 90’dan fazla eğitim modu ve özel bir meditasyon modu yer alacak. Meditasyon modunda akıllı telefon ve saatteki tüm sinyal ve bildirimleri kapatılarak bir nevi kafa dinleyeceksiniz. Benzer bir özelliği Zen Modu ile OnePlus telefonlarda görmüştük. Yoğun bir gündem içerisinde olsak dahi Realme’nin sunduğu meditasyon modu ile kendimize ayıracağımız 30 dakika ya da 1 saat gün içerisinde epey dinlenmemizi sağlayacaktır.

Realme’nin bir sonraki akıllı saatinde kalp atış hızının sürekli izlenmesini ve kan oksijen seviyesinin ölçülmesini sağlayan SpO2 sensörü yer alacak. Uyku takibi de yapabilecek akıllı saat, mobil cihazlara Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanacak. Ayrıca bu saati kullanarak akıllı telefonunuzun müzik çalarını  kontrol edebilmeniz de mümkün olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu