Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2 Ezber Bozmaya Geliyor!


Xiaomi’nin katlanabilir telefon sektörüne yepyeni bir model kazandıracağı ortaya çıktı. Xiaomi Mix Fold 2 bu yıl bizlerle birlikte olabilir.

Katlanabilir telefon sektörü büyümeye tam gaz devam ediyor. Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 2 için bugün müjdeli haber geldi. Xiaomi’nin bu sefer Samsung Galaxy Z Fold’un ciddi anlamda rakibi olacak gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre yeni modelin form faktörü tanıdık bir yapıda olacak. Cihaz Galaxy Z Fold gibi katlanacak. Ana ekranın büyüklüğü 8 inç ve dış ekranın büyüklüğü 6,5 inç olacak.

Xiaomi Mix Fold 2 Snapdragon 8 Gen 1 Plus’a sahip olabilir

Her ikisi de 120 Hz kare hızını desteklerken, dahili ekran LTPO teknolojisi kullanılarak yapılacak. Telefonun kalbi, bu yıl içinde çıkması beklenen Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setinden beslenecek. Telefonun kendisi, yaklaşık 1.600 dolarlık bir fiyatla yılın ortasında piyasaya sürülecek.

Xiaomi Mix Fold 2 ile ilgili bilgiler, bir zamanlar yalnızca Redmi K40, Redmi K50 hatları da dahil olmak üzere, birçok Xiaomi telefonunun parametrelerini ortaya çıkaran, iyi bilinen bir içeriden Dijital Chat Station tarafından paylaşıldı. Bu yüzden gelen bilgilerin doğru olma payı çok yüksek görünüyor.

RAM tarafında 12 GB RAM ile geleceği söylenen bu telefon, kamera tarafında da bir dizi iyileştirme ile gelecek. Bu yıl içerisinde anavatanı Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak olan telefonun Türkiye pazarına gelmeyeceğini düşünüyoruz.

Xiaomi Mix Fold

Android 12L tabanlı MIUI 13.5 arayüzü ile kutusundan çıkacağını düşündüğümüz bu model kullanıcılara daha akıcı bir deneyim sunacak. Katlanabilir telefonlar için geliştirilen Android 12L’nin tüm nimetlerinden faydalanacak olan Xiaomi’nin bu modeli ne zaman tanıtacağı şimdilik net olarak bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu