Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelSamsung

Sürpriz! Galaxy J7 Prime Android Oreo güncellemesi başladı

Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcıları için çok iyi bir haberimiz var. Samsung’un bugüne kadar en çok satan telefonlarından biri olan Galaxy J7 Prime için Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı. Galaxy J7 Prime Android Oreo güncellemesi ilk etapta Hindistan’da başladı. OTA üzerinden kullanıma sunulacan güncelleme 975 MB büyüklüğünde.

Galaxy J7 Prime Android Oreo güncellemesi başladı

Android 8.0 Oreo güncellemesinin getirdiği en önemli yenilik kuşkusuz Samsung Experience 9.5 kullanıcı arayüzü. İlk olarak Galaxy S8 modellerde kullanılan Experience arayüzü ile Galaxy J7 Prime’ın yeni bir kullanıcı deneyimi yaşatacağını söyleyebiliriz.

Galaxy J7 Prime Android Oreo
Galaxy J7 Prime Android Oreo

Güncelleme kapsamında ayrıca klavye geliştirmeleri, ana ekran uygulamalarında daha gelişmiş 3D Touch kısayol özelliği, gelişmiş bildirim yönetimi, Resim içinde resim modu, galeride albüm gizleme, klasörler için renk paleti, Ayarlar menüsünde bazı düzenlemeler ve en son güvenlik düzeltmeleri yer alıyor.

Ülkemiz Galaxy J7 Prime kullanıcılarının Android 8.0 Oreo güncellemesi için çok beklemeyeceklerini belirtelim. Güncelmiyiz.com sitesine göre güncelleme Türkiye’de 12 Ekim tarihinde yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu