Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S23 Ultra Pil Kapasitesiyle Gündemde


Mobil devinin yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S23 Ultra, pil detaylarıyla gündeme çıktı. İşte telefona dair yeni bilgiler.

Teknoloji devi Samsung, Galaxy S23 akıllı telefon serisi için büyük hazırlıklarda. Yakında piyasaya sürülecek olan telefon serisi üç yeni modeliyle parlayacak. Serinin amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S23 Ultra ise çok konuşulan modellerden birisi. Şimdi ise akıllı telefonun pil kapasitesi ve bataryasının gerçek görüntüsü ortaya çıktı. Detaylara göz atalım.

Galaxy S23 Ultra 5.000 mAh Kapasiteli Piliyle Geliyor

Teknoloji devinin yaklaşan amiral gemisi S23 Ultra, özellikleriyle bizlerle olmuştu. Şimdi ise telefon pil kapasitesi ve bataryasının canlı görüntüsüyle gündeme çıktı. Pil kapasitesinin 5.000 mAh değerinde olduğu bildirildi.

Böylece akıllı telefonun bir önceki Ultra modellerle aynı kapasitede pile sahip olacağı kesinleşiyor. Ancak şarj hızı konusunda değişiklikler mevcut. Akıllı telefonun yeni şarj hızı 25W olacak. S22 Ultra’da bu şarj hızı 45W düzeyindeydi. Şirketin neden hız konusunda düşüşe gittiği belirsiz.

Samsung Galaxy S23 Ultra

S23 Ultra, 163.4 x 78.1 x 8.8 mm ölçülerinde olacak. Akıllı telefon, yine 6.8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. 200 Megapiksel ana kamera ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti telefonun öne çıkan diğer iki özelliği olacak. 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel telefoto lens optik sisteme eşlik edecek. Telefon diğer kardeşleriyle çok yakında tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu