AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiTabletXiaomi

Redmi Pad 2 Yeniden Sahne Alıyor, İşte Özellikleri


Redmi’nin ikinci nesil tableti Redmi Pad 2 bu defa FCC sertifikası aldı. Burada tabletin birçok özelliği ortaya çıktı.

Xiaomi’nin alt markalarından Redmi, tablet pazarına geçen yıl giriş yaptı. MediaTek Helio G99 yonga setinden güç alan tablet, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede ilgiyle karşılandı. Son dönem sızıntılar markanın tabletin devam modelini geliştirdiğini ortaya koydu. Redmi Pad 2 ismiyle çıkış yapacak olan tablet şimdi FCC belgelendirme kuruluşunca onay aldı. Buradaki bazı veriler tabletin kimi özelliklerini onaylıyor.

Tablet, FCC Listesine göre üç depolama yapılandırmasında sunulacak. Giriş seviyesi model, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacak. Ek olarak, tabletin 4GB RAM + 128GB ve 6GB RAM + 128GB versiyonları olacak.

Yine buradaki verilere göre tablet hem 2,4 GHz hem de 5 GHz bantlarında Wi-Fi’yi destekleyecek. Tablet beklendiği gibi Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümüyle çıkış yapacak.

Redmi Pad 2 Muhtemel Özellikleri

Önceki raporlara göre, Redmi Pad 2’nin 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olması bekleniyor ve büyük olasılıkla maliyetleri uygun tutmak için bir IPS LCD panel kullanıyor olacak. Ekran boyutunun 10 ila 11 inç aralığında olması beklenirken, bazı kaynaklar 10.95 inç olacağını öne sürdü. Ek olarak, ekran 90Hz yenileme hızını destekleyecek.

Redmi, ikinci nesil tabletin işlemci birimi için yönünü bu defa Qualcomm’a çevirecek. Tablete Snapdragon 680 yonga seti güç verecek. Tablet ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 8.000 mAh büyüklüğündeki pilden alacak.

Kamera birimine baktığımızda Pad 2’nin arkasında 8 megapiksellik tek kamera olacak. Ön tarafta ise 5 megapiksellik bir sensör kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu