Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 En Net Hali ile Karşımızda! O Nasıl Kamera Öyle?


Merakla beklenen Xiaomi 12 serisinin ilk resmi görseli ortaya çıktı. Peki telefon bize ne sunuyor? Tasarımı nasıl? İşte o görseller…

Akıllı telefon pazarında önümüzdeki günlerde Snapdragon 8 Gen 1 bereketi yaşanacak gibi görünüyor. Zira geçtiğimiz günlerde tanıtılan Motorola Edge X30 ile birlikte bu yarış başlamış görünüyor. 28 Aralık tarihinde ise Xiaomi 12 serisi ile tanışacağız. Bir süredir telefonun detaylarını sizlerle paylaşıyorduk. Bugün ise telefona ait resmi görseller ortaya çıktı.

Görsellere baktığımızda dikkatimizi çeken ilk şeyin oldukça büyük bir ana kamerası olduğu. Biliyorsunuz bir süredir akıllı telefonlarda bazı üreticilerin 1 inç sensör kullandıklarını görüyorduk. Bu büyüklüğe bakınca Xiaomi’nin de yeni nesil amiral gemisinde 1 inç sensör kullanabileceğini düşünüyoruz.

Bugün telefonun fiyatları da sızdırıldı ama bu fiyatların bize biraz az geldiğini de belirtelim. Zira bugün gelen bilgilere göre 8 GB RAM ve 128 GB belleğe sahip sürüm 580 dolara, 8/256 GB’a sahip sürüm 628 dolara, 12/256 GB’a sahip eski sürüm 690 dolara satılacak. Açıkçası bu fiyatlara Xiaomi 11T Pro bile alamazken yeni nesil bir amiral gemisini almak bize sorarsanız imkansız gibi görünüyor ama bunun adı Xiaomi, belki de bir sürpriz yapar.

Xiaomi 12 Kamera Özellikleri Belli Oluyor

Kameraya baktığımızda Xiaomi’nin bu telefonda 50 megapiksel kamera sensörü kullanacağını görüyoruz. Bildiğiniz gibi sektörde birden fazla 50 megapiksel kamera sensörü var. Xiaomi bu telefonda OPPO Reno 7 Pro serisinde kullanılan 50 megapiksel Sony IMX766 sensörü kullanırsa; açıkçası hayal kırıklığı yaratabilir. Alttaki iki kameranın da telefo makro ve geniş açı sensör olacağını düşünüyoruz.

Telefon kısa süre içinde resmi olacak. Tüm detaylar ve fiyatlar o zaman resmen ortaya çıkacak. Dolar düşükken gelse ne güzel olur…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu