Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji Haberleri

General Mobile’dan Android 9 Pie açıklaması geldi

Google’ın Android 9.0 Pie güncellemesini resmi olarak dağıtıma sunmasının ardından gözler üreticilere çevrildi. Essential Phone, Pixel modellerle birlikte güncellemeyi alarak hepimizi şaşırttı. Hemen akabinde Nokia kimi modeller için güncellemeyi kullanıma sundu. Sony ise kasım ayına kadar son iki yılın tepe modellerini yeni Android sürümüyle buluşturacak. Ülkemizde pek çok kişi General Mobile’ın güncelleme hakkında yapacağı açıklamaya odaklanmışken, firma Facebook üzerinden yöneltilen bir soruya yanıt vererek güncelleme tarafındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. General Mobile Android 9 Pie hakkında yaptığı açıklamaya bakılırsa geliştirme çalışmaları başlamış durumda, fakat güncellemenin ne zaman kararlı bir yapıya bürüneceği net değil.

General Mobile Android 9 Pie açıklaması

‘’Google tarafından duyurulan Android 9.0 Pie için sizin gibi bizde heyecanlıyız. Android 9.0 Pie için geliştirme çalışmalarına başladık fakat tüketicilerimize sunabileceğimiz stabil versiyon güncellemesinin tarihi ile ilgili şimdilik net bir açıklama veremiyoruz. ‘’

General Mobile Android 9 Pie
General Mobile Android 9 Pie

GM 5 Plus Android 8.0 Oreo güncellemesinde kullanıcıları epey bekleten firma dileriz Android 9.0 Pie’da geliştirme çalışmalarını bir an önce bitirir ve Android One kapsamındaki telefonlarıyla buluşturur. Peki güncelleme hangi telefonlar için yayınlanacak?

Açıkçası bu noktada bir açıklama yok. Android One programı kapsamında telefonlara temelde iki büyük Android güncellemesi sunulacağı göz önüne alındığında firmanın General mobile GM5 Plus için Android 9.0 güncellemesini yayınlaması beklenmiyor. Tabii dağıtılırsa büyük sürpriz olur. Bunun dışında şu telefonların Android 9.0’a yükseltilmesi bekleniyor.

  • General Mobile GM8 Go
  • General Mobile GM8
  • General Mobile GM6
  • General mobile GM5

Bilgi için teşekkürler İbrahim..

General Mobile Gm 8 Go inceleme! Çok para vermeden de mutlu olunabilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu