Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelTeknoloji

Essential Phone için Android 8.0 Beta Güncellemesi Başladı

Eğer Essential Phone sahibiyseniz, size bir müjdemiz var! 14 Kasım 2017 itibariyle Essential Phone için Android 8.0 beta sürümü yayınlandı. Bu, yeni Android güncellemesinin nihai sürümü olmadığı için çeşitli hatalar barındırabilir; bu yüzden güncelleme yaparken lütfen bunu göz önünde bulundurunuz. Essential, müşterilerine bu hataları kendi forum sayfaları aracılığıyla bildirmeleri yönünde tavsiyede bulunuyor. Eğer yeni yazılım deneyiminizden memnun kalmazsanız, Android Nougat ’a geri dönüş yapabilirsiniz (Essential Phone ‘un piyasaya çıktığı ilk sürüme dönülebilir.)

Essential’a göre yeni Android Oreo beta güncellemesini indirip kurmak, cihazınızın sahip olduğu sınırlı garantiyi etkilemeyecek. Ancak telefonunuzu doğrudan Essential yerine farklı bir aracıdan satın aldıysanız, yükleme yapmadan önce satıcınızla görüşerek bunun cihaz garantisini etkileyip etkilemediğini öğreniniz.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Essential Phone için yeni beta güncellemesine dair detayları görebilir ve güncellemeyi indirebilirsiniz. Yalnızca e-posta adresinizi girmek ve adımları takip etmek yeterli olacaktır. Yakın gelecekte nihai Android Oreo sürümünün Essential Phone için yayınlanacağına inanıyoruz. Bu nedenle yayınlanan beta sürümünde ciddi hatalar olmayacağını düşünüyoruz.

Beta sürümünü indirmek için: https://www.essential.com/developer/beta-builds

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu