Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Nubia Red Magic 5S Antutu test sonucu rakipleri yerle bir etti

Bugün Nubia CEÔ’su Ni Fei Nubia Red Magic 5S, AnTuTu test sonucunu resmen açıkladı. Bu skor ile Mars’a yolculuk yapılır. Lenovo Legion pabucu dama…

Sentetik benchmarklar ile ilgili tartışmalar sürerken kullanıcıların halen bu testelere ilgi gösterdiğini görüyoruz. Benchmark testleri arasında en güvenilen testlerden birisi olan Antutu iseGoogle Play desteği kesilmiş uygulamalardan birisi olarak öne çıkıyor. Bugün Nubia CEÔ’su Ni Fei Nubia Red Magic 5S, AnTuTu test sonucunu resmen açıkaldı.

Daha önceki rekor Lenovo Legion modeline aitti ve Lenovo, 648.371 puan almıştı. Yeni rekor ise 659.586 puan olarak Nubia Red Magic 5S ait oldu. Açıkçası telefonun bize ne sunacağı şimdilik belirsiz ama Nubia’nın rekabeti kızştırdığını da görüyoruz. Antutu test sonuçlarına güveniyor musunuz?  Bilemiyoruz ama üreticiler her geçen gün bu konuda agresifleşiyor.

Telefonun Snapdragon 865+ yonga setine sahip olacak ve muhtemelen bu yonga seti overclock yapılmış bir şekilde karşımıza çıkacak. Saat hızının 3.1Ghz civarlarında olması bekleniyor. Bununla birlikte ekran tarama hızı 144Hz seviyesine çıkarken dokunmatik tarama hızının ise 320Hz gibi inanılmaz bir noktaya taşınacağı belirtiliyor. Bu da oyun oynama noktasında ekran hassasiyetinin başka bir seviyeye varması anlamına geliyor.

Xiaomi bu konuda ne yapacak asıl merakla beklenen durum bu.  Bakalım yeni nesil Xiaomi BlackShark 4 nasıl olacak ve bize hem performans hem de özellik tarafında ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu