Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Serisi, Gözüne Galaxy Note Serisini Kestirdi

Samsung bu yıl Galaxy Note serisinden daha fazla Galaxy Z serisi katlanabilir telefon satmak istiyor. Peki Samsung bunu başarabilir mi?

Samsung, dördüncü nesil Galaxy Z serisi telefonları 10 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte birlikte duyuracak. Galay Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 hakkında fiyat ayrıntıları dahil birçok gelişmeyi sizlerle paylaştık. Yeni bir rapora göre Samsung, katlanabilir telefonlarını geçen yıl iptal edilen Galaxy Note serisinden daha fazla satacak şekilde hazırlıyor.

Galaxy Z Serisi, Note Serisini Geçebilir mi?

Samsung’un mobil deneyim bölümünün Başkan Yardımcısı Sung Koo Kim, bugün yaptığı bir konferans görüşmesinde, şirketin 2022’nin ikinci yarısı boyunca Galaxy S ve katlanabilir telefon serisinin satışlarını daha yukarı taşımak istediğini belirtti. Dahası Samsung, ağustos ayında duyuracağı katlanabilir telefonlarla birlikte ilk kez Galaxy Note serisinin satışlarını gözüne kestirmiş durumda. Peki Samsung bunu başarabilir mi?

Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Flip 4

Samsung, katlanabilir telefonların mobil dünyasında bir akım olmaya hazır olduğunu düşünüyor. Şirketin katlanabilir akıllı telefon satışları geçen yıl 10 milyonu aştı. Bunların 8 milyon birimini Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 oluşturdu. Buna karşılık olarak Galaxy Note 20 serisi satışları 20 milyonu bulurken, Galaxy Note 10 serinde ise satışlar 14 milyonu aşmıştı.

Yeni nesil katlanabilir telefonlarla birlikte Samsung özellikle Galaxy Note 10 serisinin satışlarını geride bırakabilir. Bunun için katlanabilir telefonların fiyatları bir numaralı etken olacaktır. Özellikle Galaxy Z Flip 3 geçen yıl gençler arasında oldukça popüler bir model oldu. Büyüyen pil ve geliştirilen diğer özelliklerle birlikte Galaxy Z Flip 4’ün daha fazla satacağı kesin.

Galaxy Z Flip 4, Dört Renk Seçeneğiyle Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu