Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

Türkiye İhtimali Olan Tecno Phantom X Tanıtıldı!

Tecno Mobile yeni telefonları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Türkiye’de satılma ihtimali olan Tecno Phantom X bugün tanıtıldı.

Türkiye’de telefon üretmeye başlayan Çin’in yeni parlayan yıldızı Tecno Mobile, bugün merakla beklenen telefonu Tecno Phantom X ile karşımıza çıktı. Çinli firma bu zamana kadar genellikle giriş segmentinde yer alan telefonlar üretiyordu. Ancak bu telefon ile şeytanın bacağını kırıp daha premium segmente odaklanıyorlar.

Tecno Phantom X özellikleri

6.5 inç büyüklüğünde 1080 x 2340 çözünürlüğünde 90 Hz tazeleme hızına sahip sAMOLED ekrana sahip olan telefon, çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 5 koruma ile geliyor. Ekran altı parmak izi okuma sensörü sadece 0.4 saniye gibi oldukça hızlı bir sürede parmağınızı okuyup tuş kilidini açabiliyor.

Telefonun kalbinde ise MediaTek‘in sekiz çekirdekli Helio G95 yonga seti yer alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelen bu modelde üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kameralar 50 Megapiksel + 8 Megapiksel + 13 Megapiksel olarak telefonun arka orta bölümüne konumlandırılıyor. Ön yüzeye geçtiğimizde ise bizleri bir sürpriz karşılıyor.

Genelde bu segmentteki telefonlarda tek ön kamera yer alıyor. Ancak Tecno farkını ortaya koymak istiyor ve bu telefonun ön tarafında 48 MP + 8 MP çözünürlüğünde ön kameraya yer veriyor. Ayrıca telefonun önünde selfie için flaş da yer alıyor.

Tecno Phantom X

Van Gogh Sky Blue ve Monet’s Summer Garden renk seçenekleri ile gelecek olan telefon kutusundan Android 11 işletim sistemi ve 33W hızlı şarj destekli 4.700 mAh kapasiteli batarya ile çıkıyor. Henüz fiyatı açıklanmayan bu telefonun 250 dolar bandından satışa sunulacağı söyleniyor. Orta segmente yeni bir soluk kazandıracak olan Tecno Mobile’ın yeni canavarının Türkiye pazarına da gelmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu