Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S11 hakkında çok önemli bilgiler geldi

Samsung Galaxy S11 ‘in tanıtılmasına daha çok  zaman olmasına rağmen, amiral gemi telefonla ilgili ilk söylentiler ortaya çıkmaya başladı.  Son dönemin popüler sızıntı kaynaklarından Ice Universe adlı kaynak,  Galaxy S11 hakkında önemli bilgiler aktardı.

Samsung Galaxy S11 ekranı delikli olacak

Kaynağa göre, Galaxy S11 proje Picasso kod adı altında geliştirilmeye devam ediliyor. Galaxy Note 10’daki merkeze yerleştirilen kamera delikli Infinity-O ekran, Galaxy S11 serisinde de kullanılmaya devam edecek. Ancak, Note 10 ile kıyaslandığında kamera deliği için ayrılan bu bölüm daha küçük çapta olacak.

Samsung Galaxy S11 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı
Samsung Galaxy S11 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı

Yine kaynağa göre Galaxy S11 serisinin yazılım biriminde Android Q tabanlı One UI 2.x yazacak. Yakın zamanlı bir haberde One UI 2.1 numaralı sürüm olacağı onaylanmıştı. Güvenilir kaynak, temel yenilikler arasında önemli ölçüde güncellenmiş kamera paketinden de söz ediyor. Görüntü sensörlerinin sayısı ve özellikleri hakkında şu an bilgi aktarılmıyor, ancak kesinleşen nokta Samsung çok kameralı cihazları geniş kitlelere taşımaya devam edecek.

2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak Galaxy S11 hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Amiral gemi telefonda ultrasonik bir parmak izi sensörü, Exynos 9830 ve Snapdragon 865 yonga seti, hızlı ve kablosuz şarj desteği ve 5G desteği beklenen diğer gelişmeler olacak.

Galaxy S10’da yer alacak delikli ekran tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu