Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerVivo

Vivo X90 Ailesi için Tarih Ortaya Çıktı!

Vivo’nun yeni canavarı için artık gün saymaya başlayabiliriz. Viva X90 için bugün resmen geri sayım başladı. İşte detaylar.

Vivo X90 serisi için firma kamera yükseltmeleri ve yakın zamanda ilk olarak X90 serisine gelecek olan V2 çipini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Şirket henüz X90 serisinin çıkış tarihini açıklamadı. Ancak sızdırılan bir tanıtım videosu bize X90 serisinin 22 Kasım’da geleceğini söylüyor. Yeni seri Çin’de yerel saatle 19:00’da tanıtılacak.

Klipte ayrıca sızdırılmış bir fotoğrafta gördüğümüz vivo X90 Pro+ ve resmi bir görsel de yer alıyor. Ancak bu resimler X90 Pro+’ı sadece kırmızı renkte gösterirken, sızdırılan tanıtım videosu bize telefonu siyah renkte de gösteriyor. Başka bir video, X90 serisinin 14 Kasım’dan itibaren Çin’de ön siparişlere hazır olacağını ortaya koyan bir web sayfasının ekran görüntüsünü içeriyor. Ayrıca vivo’nun TWS 3 serisi kulaklıkları 22 Kasım’da tanıtacağını söylüyor.

X90 serisinin lansmanda vanilya, Pro ve Pro+ olmak üzere üç modelden oluşması bekleniyor. X90 Pro+ yakın zamanda Geekbench’te Android 13, 12GB RAM ve muhtemelen henüz duyurulmamış Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile tespit edildi.

Ana modelinin dümende Dimensity 9200 çipine sahip olması beklenirken, Pro versiyonu vivo’nun Eylül ayında X80 Pro+ olarak piyasaya sürmeyi planladığı model olabilir. X90 serisinin en önemli özelliklerinden biri 1 inç sensör olacak. Kamera tarafında özellikle tepe model DxOMark’ta liderliği eline alabilecek düzeyde olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu