Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

HarmanyOS 2.0 P40 Pro’nun Üzerinde Çalışırken Görüntülendi (Video)

Huawei’nin hem akıllı telefon hem de giyilebilir cihazlar için geliştirdiği HarmanyOS 2.0 işletim sistemi, P40 Pro’da çalışırken sızdırıldı.

Son birkaç yıldır ABD yaptırımlarına maruz kalan Huawei, mobil sektörde yeni bir döneme geçiş için resmen düğmeye bastı. Yeni nesil cihazlarında artık Google servislerini de kullanmayacak olan Çin’li üretici; geçtiğimiz aylarda duyurduğu HarmanyOS 2.0 işletim sistemini artık bazı cihazlarında test etmeye başladı. Hatta beta test grubuna dahil edilen P40 Pro’dan da ilk video geldi. Bir kullanıcı, HarmanyOS 2.0’ı çalıştıran P40 Pro’nun ilk videosunu paylaşarak kafadaki soru işaretlerine yanıt buldu. Şimdi gelin o videoya biraz yakından bakalım;

https://youtu.be/_7y8jxV-CWM

HarmanyOS 2.0 işletim sistemi, henüz beta testlerine tam olarak başlamadı. Ancak bir kullanıcı bu işletim sistemini telefonuna önceden yükledi ve çalışır halindeyken de çeşitli sosyal ağlardan paylaşımını yaptı. Önümüzdeki yıldan itibaren akıllı telefon ve diğer giyilebilir teknolojilerde kullanılacak olan HarmanyOS 2.0, yukarıda da gördüğünüz gibi EMUI 11 ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Hatta ayırt edilmesi bile pek mümkün değil. Bu açıdan Huawei, kullanıcılarını yeni arayüzüne de çabuk alıştıracaktır diye düşünüyoruz.

Diğer yandan Çin’li üretici genel beta testlerini Ocak ayı bitmeden başlatacaktır. Bu süreçten sonra sizlerde ilk olarak Mate 30 ve P40 gibi cihazlarınızdan kayıt olabilir, daha sonra ise güncellemenin sunulmasını bekleyebilirsiniz. Muhtemelen şirket çok bekletmeden yeni işletim sistemini kullanıcılarına ulaştıracaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu