Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Black Shark 4 Pro Kamera Sistemi İle Çok Konuşulacak!

Xiaomi markası yine ortalığı kasıp kavuracak işler peşinde koşuyor. Xiaomi Black Shark 4 Pro üçlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkacak.

Yakında çeşitli araçları ile de yollarda olacak olan Xiaomi markası 2021 yılında adından epey söz ettirecek. Piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleri ile oldukça güzel satışlara imza atan ünlü şirket yeni bir oyuncu telefonu üzerinde de çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda şirketin yeni oyuncu telefonunun Xiaomi Black Shark 4 Pro olduğundan ve bu yıl içerisinde raflardaki yerini alacağından söz etmiştik. Özellikle oyunlar için geliştirilen ve ultra özelliklere sahip olan telefon modeli nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak henüz bilinmezken cihazın kamera sistemi ile de adından söz ettireceği  belli oldu.

Black Shark serisi ile inanılmaz bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran Çinli teknoloji devi geçtiğimiz aylarda serinin Pro versiyonunu duyurmuş ve bu haber ile de teknoloji dünyasının ilgisini çekmişti. Telefon modeli hakkında bugün yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Yeni detay fotoğraf çekmeyi sevenler için hayati önem taşıyor olacak.

"<yoastmark

Xiaomi Black Shark 4 Pro Üçlü Kamera Sistemine Sahip Olacak

Merakla beklenen oyuncu telefonu için bugün çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Black Shark markasının CEO’su Weibo üzerinde Black Shark 4 Pro akıllı telefon ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Resmin altında yer alan detay bazı okuyucuların ilgisini çekti. Resmin altında cihazın üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını onaylayan bir filigran yer alıyor. Cihazın kamera sistemi şuan için tam bir muamma olurken 4’lü kamera sisteminin olabileceği ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu