Akıllı TelefonGenelHTCTeknoloji

İşte HTC U12 hakkında ilk bilgiler! HTC rekabete yeniden dahil oluyor

Bünyesinde çalışan bazı mühendisler yapılan anlaşma gereği Google’a geçen HTC’nin 2018 yılında yeni bir yapılanmaya geçeceğini söyleyebiliriz. Şirket önümüzdeki yıl beş ya da altı telefon duyurusu gerçekleştirecek. Bu telefonlardan en dikkat çekeni kuşkusuz HTC U12 olacaktır. Çinli kaynaklar merakla beklenen telefon hakkında bilgiler aktarmaya başladı.

HTC U12 hakkında ilk bilgiler geldi

Giz China sitesinde yer alan habere göre HTC, diğer rakipleriyle rekabet etmek adına amiral gemi modelde bu yılın mobil dünyasındaki trend olan 18:9 ekran formatını kullanacak. HTC U11+ modelinde sözünü ettiğimiz ekran formatını gördük, ancak kullanılan ekran çerçeveleriyle telefonun yine de iPhone X, Galaxy Note 8 ve LG V30 gibi rakipler karşısında şansının olmadığını düşünüyoruz.

HTC U12
HTC U12

HTC U12’de ekran çerçevelerinin daha da inceltilmesi beklenen bir gelişme. Ayrıca 2K çözünürlüklü panel kullanımı sürecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda RAM 6GB olarak (tüm modellerde) karşımıza çıkacak. Bir diğer önemli gelişme kamera tarafında yaşanacak. Çift arka kamera kullanımının öncü isimlerinden HTC, U12 modelinde çift arka kameraya geçiş yapacak. 3.5mm kulaklık girişinden yoksun olacak telefonun, yeni ekran formatına rağmen HTC U11 tasarımını büyük oranda koruyacağı muhtemel.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/android-8-0-guncellemesi-alacak-samsung-cihazlar-guncel-liste/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu