Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT 5 Pro Tanıdık Bir Tasarımla Ortaya Çıktı

realme GT 5 Pro tanıdık bir tasarımla ortaya çıktı. Şu sıralar firmalardan aşırı derecede tanıdık tasarımları görmeye başladık.

Türkiye’de aktif olarak pazarlama faaliyetlerine başlayan realme, yeni realme GT 5 Pro amiral gemisi modelini duyurmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar neredeyse her hafta bir donanım detayına yer verdiğimiz cihazın artık tasarımını resmen biliyoruz.

realme‘nin bir sonraki amiral gemisi realme GT 5 Pro olarak adlandırılacak ve arkasında üçlü güçlü kamera ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelecek. Telefonun GT 5’e benzeyip benzemeyeceği büyük bir bilinmezlikti ve artık cevabı bulduk.

TENAA’daki listeleme sayesinde Realme GT 5 Pro’nun aslında dairesel bir ada üzerinde dört kamera ve dikey LED flaş şeridiyle Huawei Mate 50 serisine daha çok benzeyeceğini doğrulayabiliriz.

Görüntülerde ayrıca bir delik arkasında bir selfie kamerası bulunan 2.5D kavisli bir AMOLED ekran ortaya çıkarken, arkadaki kamera kurulumu oldukça çıkıntılı olacak. Güç ve ses tuşları sağ tarafta.

İşte tam olarak arka tasarımda realme GT 5 Pro, Huawei Mate 50 Pro’ya aşırı derecede benziyor. Hatta realme logosunu görmesek bu sızıntının yanlışlıkla Mate 50 Pro olarak yapıldığını düşünebilirdik.

TENAA listesi henüz herhangi bir teknik özellik açıklamadı ancak kameralar için üç adet Sony IMX sensörü bekliyoruz; bunlar arasında istiflenmiş düzeni sayesinde 1 inç IMX989 ile aynı performansı göstermesi gereken 1/1,4 inç boyutunda yepyeni bir IMX966 da yer alıyor. Realme, yakında gerçekleşmesi beklenen amiral gemisi için teaser kampanyasına başladığında daha fazla ayrıntı öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu