Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiOnePlusTeknoloji

Honor 10’un OnePlus 6’dan daha iyi olan özellikleri

Önümüzdeki hafta ülkemize resmi olarak giriş yapacak Honor 10’un amiral gemisi katili diye adlandırılan OnePlus 6’dan üstün kılan bazı yönleri bulunmaktadır. Daha önce fiyat-performans açısından birçok amiral gemisine nazaran tercih edilen OnePlus 6 son zamanların belki de en sevilen telefonlarından biri oldu.  Honor 10 ise bu yönü örnek alarak daha uygun ve daha hızlı olma peşinde.  İşte karşınızda Honor 10’un OnePlus 6’dan daha iyi olan özellikleri.

Aurora Cam Tasarımı

OnePlus 6, şirketin arka paneli için metalden cama geçti ancak yine de Honor 10 kadar dikkat çekici değil. Honor’un son amiral gemisi, renk değiştiren bir arka plan oluşturmak için çok sayıda cam ve derin renk katmanları kullanıyor. Bu da çok hoş bir görüntü yaratıyor.

AI sahne algılama

Honour’un en yeni telefonu, AI-powered sahne algılaması ile geliyor. Bu, etkileyici çift kamera sistemini bir sahneye veya nesneye yönelttiğinizde, fotoğraf çekmeye çalıştığınız şeyi belirler ve ayarları eşleşecek şekilde ayarlar. İster bir şehir manzarası ister yemek, yeşillik, ister bir kişi, kamera doğru öğelere ihtiyaç duydukları destekle ulaşmalarını sağlayarak sizi sadece noktaya ve çekime bırakıyor.

Ultrasonik parmak izi tarayıcı

Hem Honor 10 hem de OnePlus 6 hızlı bir parmak izi sensörüne sahiptir, ancak Honor  biraz özeldir. Parmak izi tarayıcısını telefonun arkasına yerleştirmek yerine, ön tarafa alt çerçeveye konumlandırılmış olması daha hızlı ve kolay bir kullanım sunuyor. Üstelik parmak izi sensörü, tamamen kesintisiz ve cam yüzeyle aynı olup bir çıkıntıya sahip değildir.

Tek elle kullanım

OnePlus’ın en son telefonu büyük, neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahiptir, ancak buna rağmen 6.28 inçlik ekranın bazı bölümlerine telefonla tek elden ulaşmak oldukça zor. Honor’un 5.84 inçlik 19: 9 Tam Ekran görüntüsü, daha fazla avuç içi dostu olup, başparmağınızla en uç noktalara daha kolay ulaşmanızı sağlar.

Honor 10'un OnePlus 6'dan daha iyi
Honor 10’un OnePlus 6’dan daha iyi

Mükemmel yapay zeka destekli selfiler

Honor 10’daki ön kamera da yapay zeka ile güçlendirilmiştir. Bu teknoloji, düşük ışıkta bile keskin ve odaklanmış selfieler çekmek için ön taraftaki ışığa duyarlı sensörle birleşir, böylece en iyi fotoğrafları çekebilirsiniz.

Fiyat

OnePlus genellikle rekabetçi fiyatlandırması için övgü toplar, ancak bu yıl, Honor’un güçlü amiral gemisi telefonu 399€  fiyat etiketine sahip.  Giriş seviyesi  469€ fiyatlı OnePlus 6’dan daha ucuz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu