Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony gövde gösterisine hazırlıyor! Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2 geliyor

Sony, 26 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde bir basın etkinliği düzenleyecek. Şirket hatırlayacak olursak; CES 2018’de bir etkinlik düzenledi ve burada orta segment Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2 akıllı telefonların duyurusunu gerçekleştirdi. MWC 2018’de ise amiral gemisi telefonlar görücüye çıkacak. Yaşanan son gelişmeler Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2 telefonların tanıtılacağını gösteriyor.

Sony cephesinden Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2 modelleri geliyor

Xperia XZ Pro hakkında bir süredir bazı gelişmeler yaşanıyordu. Three Ireland operatörü Twitter üzerinden yöneltilen bir soru üzerine Xperia XZ2’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak telefonlardan biri olduğu açıkladı. Tweet’in hızlı bir şekilde silindiğini de belirtelim.

Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2
Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2

Xperia XZ2, Xperia XZ1’in devam modeli olup, kamera ve tasarım noktasında önemli farklılıklar sunması bekleniyor. Sony’nin yeni modellerde 18:9 ekran ve çift arka kamera sistemine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. İncelen ekran çerçeveleri göz önüne alındığında telefonda 5.5 inçlik bir ekran görebiliriz. 4GB RAM’in kullanılacağı telefonda işlemci biriminde ise beklendiği gibi Snapdragon 845 yer alacak.

Xperia XZ Pro daha gelişmiş bir telefon olacak. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak cihazda 4K çözünürlüklü OLED ekran yer alacak. 6GB RAM ve çift kamera telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak. Son olarak; Sony’nin etkinlikte ayrıca Xperia XZ2 Compact modelini de görücüye çıkarması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus resmi görüntüleri yayımlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu