Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola Denver Akıllı Telefonun Teknik Özellikleri Belli Oldu


Motorola tarafından 5G bağlantısına sahip yeni bir akıllı telefonun lansmanı için hazırlıklar yapılıyor. Motorola Denver FCC’de ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında Çinli rakipleri ile rekabet eden firma yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Firma yeni telefonunu tanıtmak için lansman hazırlıklarına başladı. Kısa bir süre içinde tanıtılması beklenen cihaz FCC sertifikasyonundan geçti. Motorola Denver sızdırılan listeye göre birden çok bölgede geliyor ve XT2131-1, XT2131-3 ve XT2131-4 model numaralarıyla gelecek.

Motorola Denver Akıllı Telefon Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Telefonda Snapdragon 480 yonga seti bulunuyor. Bu yonga seti Qualcomm’un uygun fiyatlı 5G işlemcisi olarak dikkat çekiyor. İşlemci MediaTek Dimensity 700’e yakın bir performans sunuyor. Cihazda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunacak. Ayrıca MicroSD kart desteği ile dahili depolama alanını genişletmek mümkün. Uygun fiyatlı 5G cihaz olarak satışa sunulacak olan akıllı telefon çift bantlı Wi-Fi’yi destekliyor. Piyasadaki bir çok uygun fiyatlı 5G telefon çift bantlı Wi-Fi’yi desteklemiyor. Cihaz ayrıca Bluetooth LE ve FM Radyo desteğine sahip. Telefonun arka kısmında dörtlü kamera dizilimi yer alıyor. Telefonun ana kamerası Samsung 48 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca 8 megapiksel ultra geniş sensör, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel makro kamera yer alıyor. Telefonun kutu içeriğinde AC şarj adaptörü ve bir USB şarj kablosu bulunuyor.

Motorola Denver

Firma tarafından telefon kısa bir süre içinde satışa sunulacak. Piyasadaki en uygun fiyatlı 5G akıllı olması beklenen cihaz oldukça iyi özelliklere sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu