Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerQualcommTeknoloji

Snapdragon 865 Plus Antutu skorlarını vurdu, kırdı, hatta parçaladı!!!

Mobil platformun en iyi yonga setlerini üreten Qualcomm’un, yeni işlemcisi Snapdragon 865 Plus , Antutu’dan altığı muhteşem skorla piyasayı alt üst etmeye geliyor

Akıllı telefonlarımızın çoğu, bildiğiniz üzere gücünü Qualcomm Snapdragon yonga setlerinden alıyor. Oldukça başarılı işler sergileyen bu işlemciler, gerek orta segmentte, gerek ise amiral gemisi cihazlarda kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Geçtiğimiz aylarda, ABD‘li şirketin yeni bir yonga seti tanıtacağına dair bazı iddialar ortaya atıldı. Snapdragon 865 Plus olacağı iddia edilen bu yonga setinin sızıntıları, ilk olarak Şubat ayında ortaya çıktı. Daha sonra Nisan ayında, Meizu CEO‘su böyle bir işlemcinin piyasaya sürülmeyeceğini söyledi. Ancak, yaklaşan Lenovo oyuncu telefonu ve bugün ortaya çıkan Antutu skorları, dünden bugüne kadar ortaya atılan tüm iddiaları yalanladı ve Snapdragon 865 Plus‘un kesin olarak piyasaya sürüleceğini doğrulamış oldu.

Yukarıda görmüş olduğunuz Antutu test sonuçları, daha önce  OPPO‘nun SuperVOOC 3.0 şarj teknolojisi ile geleceğini onaylayan Really Assen kaynağı tarafından paylaşıldı. Yani bu skorun kesinlik payı oldukça yüksektir. Buna ek olarak Qualcomm‘un yaklaşan yonga seti Snapdragon 865 Plus, Antutu’dan aldığı 667.253 puan ile ortalığı kırdı geçti. Bildiğiniz üzere Mayıs ayının en iyi telefonu olarak seçilen OPPO Find X2 Pro(604.123) bile, bu skorun yanında resmen söndü kaldı.

Snapdragon 865 Plus ne zaman tanıtılacak?

Peki merakla beklenen Snadragon 865 Plus yonga seti ne zaman piyasaya sürülecek? Tüm bu soruların cevabı önümüzdeki günlerde elbet netlik kazanacaktır. Ancak iddialara göre Qualcomm, yeni yonga setini bu yılın Temmuz ya da Eylül ayında piyasaya sürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu