Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 kamera uygulaması yepyeni özelliklere kavuşuyor!!!

Güncellemeler konusunda hızlı bir politika seyreden Xiaomi, MIUI 12 ile beraber getirdiği kamera uygulamasına yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi,  güncellemeler konusunda rakip tanımıyor. Son olarak MIUI 12 kararlı sürüm dağıtımlarına yoğunlaşan şirket, bunun yanı sıra beta sürümlerine de her hafta yeni özellikler eklemeye devam ediyor. XDA geliştiricileri tarafından bildirilen raporlara göre bu hafta yayınlanan beta güncellemesi, şirketin kamera uygulamasına yeni bir özellik ekleyeceğini ortaya koyuyor. Bildiğiniz üzere MIUI 12 ile beraber kamera uygulaması da baştan aşağı yenilendi. Ancak bununla yetinmek istemeyen Xiaomi, şimdi de uygulamasına “AI Shutter” adında yeni bir özelliği ekliyor.

MIUI kamera uygulamasına eklenecek olan AI Shutter özelliği, tıpkı Google Pixel cihazlarında yer alan Top Shot ile benzerlik gösterecek. Peki bu yeni özellik tam olarak bizlere ne sunacak?

AI Shutter özelliği; Kullanıcı, deklanşör düğmesine basılı tutup seri çekim yaptığında, en iyi resmi seçmenize olanak sağlayacak. Böylelikle fotoğrafları  seçerken işiniz daha da kolaylaşmış olacak.

Henüz  MIUI 12 yazılım kodlarında sızdırılan bu özelliğin, hangi cihazlara ve ne zaman geleceği hakkında  net bir bilgi yok. Ancak Çin beta kullanıcılarının “AI Shutter” özelliğine kavuşması fazla uzun sürmeyecektir diye düşünüyoruz. Çünkü günlük ve haftalık olarak test edilen bu cihazlar, yeni özellikleri genellikle resmi duyurudan  1/2 hafta sonra almaya başlıyor.

Peki sizler MIUI 12 güncellemesini nasıl buluyorsunuz? Beklentilerinizi karşılayabiliyor mu? Yorumlarda belirtiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu