Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo Bu Defa iQOO Neo 8 Serisini Hazırlıyor

Vivo alt markası aracılığıyla rekabetçi modeller duyurmayı sürdürüyor. Yeni bir sızıntıya göre iQOO Neo 8 ve 8 Pro modelleri geliyor.

Vivo, alt markası iQOO aracılığıyla tam da amiral gemisi katili diyebileceğimiz akıllı telefonlar piyasaya sürüyor. Markanın gündeminde şimdi iQOO Neo 8 serisi var. Standart ve Pro şeklinde iki modelle görücüye çıkacak olan telefonların işlemci  birimleri ve diğer bazı özellikleri Digital Chat Station sayesinde gün yüzüne çıkarıldı.

iQOO Neo8 ve Neo8 Pro ismiyle çıkış yapacak olan telefonlarda yüksek frekanslı PWM karartmayı destekleyen 1.5K çözünürlüğünde AMOLED ekranlar yer alacak. Neo 8 Pro’nun işlemci biriminde Snapdragon 8+ Gen 1’i göreceğiz. Standart modele ise Dimensity 9200+ yonga seti güç verecek. Dimensity 9200+ henüz duyurulmayan bir yonga seti olsa da, Dimensiy 9200’ün hız aşırtılmış bir versiyonu olacaktır.

iQOO Neo 7S Racing Edition

Neo 8 serisi ayrıca 120W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Bu detay zaten bekleniyordu, zira öncül modellerde de 120W hızlı şarj desteği yer aldı. Pil kapasitesi henüz açıklanmadı ancak 5000mAh civarında olması muhtemel.

Kamera tarafında, Neo 8 serisinin 50 megapiksel ana kameraya sahip olması bekleniyor.  Neo 8 Pro muhtemelen aynı çözünürlükte ancak daha büyük (1/1,5 inç) bir sensörle donatılacak. Neo 8 serisi, 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama sunacak. Serinin mayıs ayı içerisinde duyurulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu