Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Alpha akıllı bileklik cep telefonlarının yerini mi alacak?


Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılan ve basına gösterilen Nubia Alpha isimli yeni nesil akıllı bileklik 2 farklı versiyonu ile karşımızda. Birincisi sadece bluetooth bağlantılı (449€) ve açıkçası hiçbir işe yaramayacağını düşündüğümüz cep telefonuna ihtiyaç duyan model ve bir  de LTE destekli (549€) sim kartlı ikinci bir model. Biz ikinci modele daha fazla odaklanıyoruz zira LTE destekli model bir cep telefonu olarak kullanılabiliyor. Peki bu ürünler cep telefonunun yerini alır mı? 

Nubia Alpha bileklik mi? Telefon mu?

Açıkçası yeni nesil ürün sadece fuarlarda gösterilebilecek ve son kullanıcının takmak istemeyeceği bir ürün olmuş. Tasarımsal olarak çok kalın ve olan bu ürün gün içinde bileğinizde ciddi bir ağırlık yapacaktır. Ergonomi yerine 4 inç boyutundaki ekranın kullanılabilitesi üzerinde çalışıldığını ve açıkçası ürünün günlük hayattaki kullanımına pekte odaklanılmadığını düşünüyoruz.

Alpha OS adında bir arayüz geliştiren Nubia‘nın yeni ürününün saat üzerinde bulunan kamerası ile fotoğraf ve video çekebildiğinizi de belirtelim. Ürün Türkiye’ye gelir mi derseniz pek sanmıyoruz ve açıklamaya göre de ürünün Çin dışına çıkması da pek mümkün görünmüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu