Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Fossil Gen 6 Venture Edition Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Ünlü saat firmasının yeni akıllı saat modeli Fossil Gen 6 Venture Edition, doğa dostu özellikleriyle piyasaya sürüldü. İşte detaylar.

Fossil Gen 6 serisinin Venture Edition modeli nihayet piyasaya sürüldü. Uzun zamandır beklenen serinin bu sürpriz modeli, akıllı saat sektörünün odak noktası oldu. Normal Gen 6 modellere göre daha farklı olan Venture Edition, müşterilerin beğenisine sunuldu. Gelin ürünün detaylarına göz atalım.

Fossil Gen 6 Venture Edition Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Gen 6 Hybrid akıllı saatlerini tanıtan firma, bu modellere ek olarak Gen 6 Venture Edition’ı da tanıttı. Venture Edition, Fossil’in halihazırda sattığı paslanmaz çelik versiyonlardan daha farklı gözüken bir kaplamaya sahip. Bunun gümüş bir kaplama olduğunu belirtildi. Ancak paslanmaz özelliği de mevcut. 44mm kasa kalınlığı ve 22mm değiştirilebilir kayışlar akıllı saat için mevcut.

Fossil Gen 6 Venture Edition

Sürdürülebilir stil olarak tanımlanan Venture Edition’da geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşturulan eko-deri kayış seçeneği de mevcut. Böylece bu modeli satın alanlar doğaya yardımcı olmuş oluyor. Saatin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse 1.28 inç AMOLED dönebilen taçlı ekran ile karşılaşıyoruz. 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı kurulumda yer alıyor. Venture Edition’da nabız ve kan oksijen seviyeleri ölçümü de mevcut.

3ATM su geçirmezlik ve 24 saate kadar pil ömrü ile akıllı saat teknik özelliklerini tamamlıyor. Venture Edition tüm bu özellikleriyle 279$ fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü. Akıllı saat şu an yoğun ilgi görüyor. En yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu