Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix Smart 5 Pro Tanıtıldı! Sadece 870 TL

Infinix, ultra ucuz akıllı telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Marka son olarak Infinix Smart 5 Pro modelini duyurdu. İşte fiyat ve özellikler.

Infinix Smart 5 ve 5A modelleri derken son olarak Infinix Smart 5 Pro modelini görücüye çıkardı. Sessiz sedasız tanıtılan telefon şimdi Pakistan’da satışa sunulmuş görünüyor. Siyah, mavi, yeşil ve altın renklerde çıkış yapan telefon diğer Infinix modellerde olduğu gibi rekabetçi bir fiyat etiketine sahip.

Tasarımdan başlayarak Smart 5 Pro, kardeşi Smart 5’ten farklı bir tasarıma sahip. 60Hz yenileme hızına sahip 6.52 inç HD+ su damlası çentikli ekranla gelen telefonda dikdörtgen yerine kare bir kamera modülü yer almakta. Burada iki kamera yer alıyor. Ana kamera 13 meapiksel çözünürlüğündeyken buna 2 megapiksel derinlik lensi eşlik ediyor. Önde V şeklinde çentik üzerine yerleştirilen kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Telefona sekiz çekirdekli UNISOC SC9863A işlemci güç veriyor. 2GB RAM + 32GB dahili depolama ile gelen Smart 5 Pro’da öne çıkan teknik detay ise pil. Telefonun içerisindeki pil 6.000 mAh büyüklüğünde ve 18 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Kutudan Android 11 sürümüyle çıkan telefonda çift SIM kart desteği, arkaya monte parmak izi tarayıcısı ve hafıza kart desteği de mevcut.

Infinix Smart 5 Pro’nun fiyatı sadece 86 dolar (Bugünkü kur ile 870 TL) olarak açıklandı. Telefonun yakında daha fazla pazarda satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu