Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Türkiye pazarına girdi! 2 Yıl önceki video ile…


Bir süredir haberlerini yaptığımız Realme Türkiye pazarına giriyor söylemi nihayet gerçekleşti. Realme C2 Pro videosu ile işte Realme karşınızda…

Akıllı telefon pazarında alt markaların başarıları son dönemde en dikkat çeken unsurlardan birisi. Bu konuda en agresif üretici ise Realme oldu. Realme Hindistan pazarında 2019 yılı içine en büyük ikinci üretici konumuna geldi. Bildiğiniz üzere Xiaomi ve Redmi Hindistan pazarının mutlak hakimi. “Realme Türkiye pazarına giriş yapacak” haberlerini bir süredir sizlerle paylaşıyoruz. Hatta geçtiğimiz dönemde OPPO CEO’su Weijian Zhou ile yaptığımız toplantıda da kendisi bu durumu müjdelemişti. Biz de RealmeBurada.Net sitesini bir süredir sizler için kullanıma sunmuştuk.

Realme bugün bir basın bülteni ile Türkiye pazarına giriş yaptığını duyurdu. Duyurdu ama ilginç bir yöntem ile duyurdu. Bundan tam 2 yıl önce pazara sunulan Realme 2 Pro için çekilen reklam filmi ile duyurdu. Realme‘nin Türkiye pazarı için Sıla benzeri bir video çekmesini beklemiyorduk ama açıkçası iki yıl önceki reklam filminin de Türkçe altyazılı yayınlanmasını beklemiyorduk.

Realme Türkiye pazarına hangi telefonlarını getirecek?

Bu konuda büyük bir merak söz konusu ama öncelikle C2 2020 modeli ve X serisinin Türkiye pazarında satışa sunulabileceğine inanıyoruz. Hangi fiyatlandırmadan ve hangi şekilde marka ülkemizde faaliyet gösterecek büyük merak konusu ama biz markanın şimdilik online satış kanalı üzerinden yürüyeceğini düşünüyoruz. Bakalım neler olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu