Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X50 5G basın görselleri yayınlandı!

Bugün Realme X50 5G ile ilgili yeni sızıntılar ve yeni görseller ortaya çıktı. 7 Ocak 2020 tarihinde tanıtılacak telefon bize ne sunacak?

OPPO‘nun alt markası olan Realme Hindistan pazarında ise OPPO‘nun önünde yer alıyor. 2019 yılında Hindistan pazarında rekor bir büyüme gerçekleştiren ve Xiaomi‘nin ardından en büyük ikinci üretici konumuna gele Realme 7 Ocak tarihinde Pekin’de yapacağı bir etkinlik ile ilk 5G destekli telefonu Realme X50 5G ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bir süredir telefonun detaylarını paylaşıyoruz ve bugün de resmi basın görselleri sızdırıldı.

Bildiğimiz kadarıyla telefonda Snapdragon 765G yonga seti kullanılacak. Realme 6GB, 8GB ve satışa sunulduktan bir süre sonra da 12GB RAM’li versiyonu pazara sunacak. Arkada kameralarda ise ana kameranın 64 megapiksel olacağı da gelen bilgiler arasında. Önde ise ikili bir kamera kurulumu bulunacak. Bu kameraların Galaxy S10 Plus gibi elips şeklinde Infinty-O ile geleceğini de söyleyelim.

Sızan bir başka görsel ise telefonun satış kutusu oldu. Sarı renkli kutu oldukça hoş duruyor. Bu arada Realme’nin renginin sarı olduğunu da hatırlatalım.

Son çıkan bilgilere göre telefonda periskop kamera ve telefonun yanında da bir parmak izi sensörü olacağı doğrulandı. Periskop kameranın bu diklemesine dizayn edilen kamera yapısında nasıl bir yere sahi olacak bilemiyoruz. Bu arada telefonun 30 dakika içinde %70 şarj olma gibi bir iddiası da var. Bakalım neler olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu