Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 11 ile sistemi baştan aşağı yenilenecek

Xiaomi MIUI 11 sürümünü geliştirmeye başladı ve şimdi yeni sürüm hakkında önemli bilgiler öğrendik. MIUI’nin ürün yöneticisi ve tasarım direktörü Liu Ming, bir soru-cevap oturumu düzenledi. Kıdemli yönetici bu oturumda MIUI 11’de yer alacak bazı önemli gelişmelere açıklık getirdi.

Xiaomi MIUI 11 güç tasarruf moduna sahip olacak

Yöneticinin yaptığı açıklamalara göre yeni sürümdeki ana değişikliklerden biri sistem ikonlarının sıfırdan tasarlanacağı. Yeni simgeler aynı zamanda birleşik bir tasarıma sahip olacak. Ming ayrıca MIUI 11 konusunda sıkı çalıştıklarını ve herkesin beğeneceğini umuyor.

MIUI 11 sürümüne gelecek özelliklerden biri de ultra güç tasarruf modu olacak. Bu modda çağrılar ve mesajlar hariç sistemdeki tüm fonksiyonlar kapatılacak. Ayrıca bu moddayken sistem tek renkli olacak. Kullanıcılar, belirli bir uygulamanın hala çalışmasını istemeleri durumunda, bunu güç tasarrufu modu ayarlarından aktif edebilecek.

MIUI 11 bununla birlikte paylaşılan ekran görüntülerini otomatik olarak silecek. Durum çubuğu optimize edilecek yeni versiyonda, daha fazla uygulama karanlık modu destekleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu