Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 6 SE için Geri Sayım Başladı

iQOO’nun yeni uygun fiyatlı canavarı iQOO Neo 6 SE için geri sayım başladı. Bu telefon çok yakında bizlerle birlikte olacak.

Çinli teknoloji üreticisi geçtiğimiz haftalarda karşımıza amiral gemisi modeli iQQO Neo 6 ile çıkmıştı. Bu modelin piyasaya sürülmesinden sonra, firmanın daha ucuz bir model ve geçen yılki Neo5 SE’nin halefi olan iQOO Neo 6 SE modelini tanıtacağı söyleniyordu. Bugün ise firmadan resmi açıkmalama geldi. iQOO’nun açıklamasına göre yeni uygun fiyatlı performans canavarı 6 Mayıs’ta Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak.

Bu duyuru için yayınlanan teaser, Neo6’ya benzer şekilde üçlü arka kameraları ve orta delikli ekranı gösteriyor. Şirket, telefon için Snapdragon 870 yonga seti ve 80W hızlı şarjı da onayladı. Snapdragon 870 sayesinde üst düzey bir performans sunacak olan telefonun diğer özellikleri de nispeten belli oldu diyebiliriz.

Sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station’a göre; telefonun ekranında iyileştirmeler yapılacak. Neo 5 SE’de bizi 144Hz tazelemeli FHD+ çözünürlüklü LCD ekran karşılıyordu. Ancak bu modelde bizi 6.62 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli OLED ekran kaşılayacak.

iQOO Neo 6 SE

4.700 mAh kapasiteli batarya ve Android 12 ile kutusundan çıkacka olan telefonun 128 GB depolama ve 12 GB RAM’li sürümü de bulunacak. 300 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacağı söylenen bu yeni serinin Avrupa pazarına ne zaman geleceği bilinmiyor. Rakiplerine karşı büyük bir koza sahip olan iQOO’nun, uygun fiyatlı telefonları ile bu yıl iç pazarı domine etmesi bekleniyor.

iQOO Neo 6 Can Yakıcı Özellikler ile Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu