Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A77s Tüm Yönleriyle Etkileyen Bir Telefon Olacak


Mobil devinin yaklaşan telefonu OPPO A77s, etkileyici özellikleriyle yakında bizlerle olacak. Şimdi ise telefona dair yeni detaylar mevcut.

Uzun zamandır sızıntıların konusu olan OPPO A77s, kilit özellikleriyle tekrardan karşımıza çıktı. Çok yakında tanıtılacak olan cihaz, her yönden güzel bir deneyim yaşatacak. Telefonun yeni gelişmelerini inceleyelim.

OPPO A77s Neler Sunacak?

Akıllı telefonun ön kısmında çentiğe yerleştirilmiş bir selfie lensi göreceğiz. Arka kısımda ise çift kamera sistemi yer alacak. Gradyen renk özelliğini kapsayacak olan cihaz, genel hatlarıyla premium bir görünüme sahip olacak. Telefon ön kısmında 6.56 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte LCD ekran taşıyacak.

Akıllı telefona güç verecek olan Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti, 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama seçenekleriyle eşleştirilecek. Buna ek olarak cihaz, 5GB sanal RAM desteğiyle performansını yoğun ölçüde artırabilecek. Oyun ve sosyal medya kullanımlarının pürüzsüz olacağını düşünüyoruz.

A77s’in optik tarafında ise 50 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü göreceğiz. Selfie kısmında ise 8 Megapiksel selfie lensi yer alacak. Telefon Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 üzerinde işlem yapacak.

Pil tarafında ise 33W destekli 5.000 mAh kapasiteli pil göreceğiz. Güvenlik için güç tuşuna monte edilmiş parmak izi okuyucu mevcut olacak. Telefon 190$ fiyat etiketiyle ekim ayında piyasaya sürülecek. Telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu