Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 9 Lite MIUI 12.5 İçin Can Atıyor!

Xiaomi Mi 9 Lite ya da diğer bilinen adıyla Xiaomi Mi CC9 sonunda MIUI 12.5 güncellemesine kavuşuyor. Bu güncelleme bu cihazı uçurur!

2020 Aralık ayında Çinli dev üretici Xiaomi, MIUI 12.5 arayüzünü tanıtmıştı. Bu arayüz getirdiği yenilikler ve cihazlara sağladığı akıcılık sebebiyle kullanıcılar tarafından epey beğenilmişti. İlgi odağı haline gelen bu güncelleme artık uygun cihazlara dağıtılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta şirket bu yılın amiral gemisi cihazlarına bu güncellemeyi yollamıştı. Sıra geldi biraz daha eski modellere. Mesela size Xiaomi Mi 9 Lite MIUI 12.5 güncellemesi alıyor desem ne derdiniz? İşte detaylar!

Xiaomi Mi 9 Lite MIUI 12.5 Güncellemesi İle Uçak Olup Uçacak!

Mi 9 Lite modeli Xiaomi’nin Avrupa ülkeleri için belirlediği bir isimdi. Cihazın orijinali aslında Mi CC9 olarak geçiyor ve Mi 9 Lite modelinin birebir aynısı olarak Çin’de satışına devam ediliyor. Bahsi geçen güncelleme ise Mi CC9 modeline gelecek. Kısa bir süre sonra ise Mi 9 Lite modelinin de bu güncellemeye dünya çapında sahip olacağını düşünüyoruz.

Xiaomi Mi 9 Lite

Normal şartlarda Mi CC9 modeli bu güncellemeye Mayıs ayında sahip olacak. 2.4GB boyutundaki bu güncelleme V12.5.1.0.RFCCNXM versiyonuna sahip. Çin’de yaşayan kullanıcılar şu anda bu güncellemeyi cihazlarına kurabiliyorlar.

Xiaomi MIUI 12.5 ile birlikte RAM kullanımını %35 kadar azaltmayı başardı. Bu sebepten ötürü cihazın pil ömrü ve bekleme süresi de gözle görülür bir artışa sahip oldu. Bu güncellemeyi alan cihazlar adeta sıfır cihazmış gibi bir etki yaratıyor. Zira yenilenmeyen çok az şey kaldı ve cihazlar performans olarak gözle görülür artışa şahit oldular. Bakalım Xiaomi Mi 9 Lite MIUI 12.5 güncellemesini ne zaman alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu