Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 6T McLaren Edition çok ama çok güçlü olacak

Akıllı telefon ve araba üreticileri arasında son dönemde daha fazla ortaklık görmeye başladık. Son olarak OnePlus ve McLaren geçtiğimiz gün bir anlaşma duyurarak OnePlus 6T McLaren Edition akıllı telefonun yolda olduğunun müjdesini verdi. 11 Aralık’ta Londra’da gerçekleşecek bir etkinlikte tanıtılacak telefon hakkında şimdi yeni bilgiler ortaya çıktı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

OnePlus 6T McLaren Edition pistlerin tozunu attıracak

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre OnePlus 6T’nin McLaren Edition versiyonunda 10 GB RAM ve 256 GB dahili depolama olacak. Eğer bu gerçekleşirse 10GB RAM’e sahip dördüncü telefon OnePlus cephesinden gelmiş olacak. Daha önce  Black Shark Helo, Mi Mix 3 ve  Nubia Red Magic Mars 10GB RAM taşıyan telefonlar oldu.

OnePlus 6T McLaren Edition
OnePlus 6T McLaren Edition

Telefondaki farklılıklar sadece bellekle sınırlı kalmayacak. Arka tarafta McLaren logosu taşıması beklenen telefonda özel bir tema ve zil sesleri olması bekleniyor. Bunun yanında daha zengin bir kutu içeriği ve geçişlere sahip yeni bir spor renk OnePlus 6T’nin bu özel sürümünde beklenen diğer gelişmeler.

OnePlus6T McLaren Edition özel bir seri olacak. Dolayısıyla sınırlı sayıda üretilecek ve fiyatı standart modele göre daha pahalı olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=BgedbUdvO5E

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu