Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO ile Ericsson Oyun için Güçlerini Birleştiriyor

Teknoloji devlerinden oyun odaklı atılımlar gelmeye devam ediyor. Şimdi de OPPO ile Ericsson oyun için ortaklık kuruyor. İşte detaylar.

Oyun sektörünün hızlı bir şekilde gelişmesi teknoloji firmalarının da ilgisini çekmeye başladı. Bu alanda rakipleri karşısında önemli bir koza sahip olmak isteyen OPPO bugün müjdeli haberi verdi. Çinli teknoloji devi Ericsson ile anlaştığını resmi olarak duyurdu. Ancak daha fazla detay vermedi. Twitter hesabı üzerinden yapılan bu paylaşımda VR/AR gözlüğü dikkat çekiyor.

OPPO’nun bu konuda daha fazla detayı MWC 2022 etkinliğinde paylaşması bekleniyor. Konu ile ilgili olarak; “MWC22’de, size 5G destekli heyecan verici bir artırılmış gerçeklik oyun deneyimi sunmak için ortağımız Ericsson ile birlikte çalışıyoruz. Yeniliği keşfetmek için OPPO standına gelin.” ifadesini kullanan firma muhtemelen VR veya AR odaklı bir oyun projesi üzerinde çalışıyor.

OPPO‘nun Apple’dan önce davranarak AR veya VR gözlüğünü sunması büyük olay olur. Android’deki AR desteği sayesinde oyunları AR gözlük ile oynamak çok farklı bir deneyim sunacak. Bakalım OPPO’nun yeni oyun odaklı teknolojisi beklentileri karşılayabilecek mi? Peki, siz firmadan ne bekliyorsunuz? Gelin forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu